Palvelut

Täältä löydät kaikki palvelut mitkä kotipiha mestarit tarjoavat.
Jos et ole varma mikä sopii parhaiten. Ota yhteyttä meidän sähköpostiin tai puhelin numeroon.
Ruohon leikkaus

Olemme omistautuneet auttamaan sinua säilyttämään kauniin ja terveellisen nurmikon koko kauden. Tiimimme pystyy hoitamaan kaikki nurmikon hoitoon liittyvät osa-alueet, mukaan lukien leikkaus, trimmaus ja reunojen leikkaaminen. Käytämme uusimpia laitteita ja tekniikoita varmistaaksemme, että nurmikkosi näyttää parhaalta. Ruohonleikkuupalvelumme on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Ymmärrämme, että aikasi on arvokasta, joten tarjoamme joustavia aikatauluvaihtoehtoja kiireisen aikataulusi mukaan. Kun valitset ruohonleikkuupalvelumme, voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen hoidon nurmikollesi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan poikkeuksellista asiakaspalvelua ja olemme aina valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja palveluistamme ja varataksesi ensimmäisen tapaamisesi.

Kodin kunnossa pito

Ymmärrämme, että kauniin puutarhan ylläpito voi olla aikaa vievää ja vaatia erikoisosaamista, joten tarjoamme kattavan palveluvalikoiman, joka auttaa sinua pitämään puutarhasi parhaana. Tiimimme voi auttaa sinua erilaisissa pihan kunnossa pito tehtävissä etsitpä säännöllistä huoltoa tai kertaluonteista apua, voimme räätälöidä palvelumme vastaamaan erityisiä tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Olemme ylpeitä poikkeuksellisen hyvästä asiakaspalvelusta ja pyrimme aina ylittämään odotuksesi. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta puutarhanhoitopalvelua, älä etsi yrityksemme kauempaa. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua saavuttamaan unelmiesi puutarhan ja odotamme innolla yhteistyötä kanssasi pian!

Puutarha työt

Tiimimme voi hoitaa puutarha työt , mukaan lukien pensasaitojen leikkaaminen, karsiminen ja rikkakasvien tuhoamista, kukkien istuttamista . Teemme yhteistyötä sekä asuin- että liikeasiakkaiden kanssa luodaksemme kauniita ja toimivia ulkotiloja, jotka lisäävät kiinteistösi esteettistä vetovoimaa. Varmistamme, että puutarhaasi ylläpidetään korkeimpien standardien mukaisesti. Etsitpä kertaluonteista siivousta tai jatkuvaa puutarhan huoltoa, tiimimme on omistautunut tarjoamaan sinulle erinomaista palvelua ja laadukkaita tuloksia. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata palvelun, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Annamme mielellämme ilmaisen konsultoinnin ja arvion puutarhatarpeistasi. Kiitos, että harkitset puutarhapalveluamme, odotamme innolla yhteistyötä kanssasi!

Pihan putsaus

Pihan putsaus on suunniteltu auttamaan yrityksiä ja asukkaita pitämään puhtaana, turvallisena ja kutsuvana ulkoilmaympäristönä työntekijöilleen, asiakkailleen, perheelleen ja vierailijoilleen. Palvelumme sisältää koko ulkokiinteistön perusteellisen siivouksen, mukaan lukien parkkipaikat, jalkakäytävät ja rakennusten ulkopinnat. Tämä sisältää roskien poiston, nurmikon leikkauksen ja muuta pihalla häiritsevää asioita. Puhdas ja hyvin hoidettu ulkoilmaympäristö voi auttaa luomaan positiivisen vaikutelman asiakkaisiin ja vierailijoihin sekä tarjoamaan ihmisille turvallisemman ja mukavamman ympäristön. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme luotettava ja edullinen ulkosiivouspalvelu, joka vastaa heidän ainutlaatuisia tarpeitaan ja ylittää heidän odotuksensa.